Sikker sejr i Aarhus

Gårsdagens kamp ude mod AGF, endte med en sikker sejr på 28-18.

Inden kampen startede, vred Mette Bejder om på sin ankel og kunne ikke spille kampen. På trods af dette så viste pigerne kynisme og ro i spillet som var med til at vi i 1 halvleg spillede rigtig godt. Forsvaret fungerede godt og bag dem en Elin som tog de bolde som hun skulle, i den modsatte ende spillede vi os til gode chancer på alle pladser, som gjorde at vi hurtigt kom foran og så os ikke tilbage i 1 halvleg. Vi gik til pause med en føring på 15-6.

I anden halvleg fastholdt vi føringen selvom den bølgede lidt frem og tilbage, AGF prøvede med 7 mod 6 men det udnyttede vi rigtig godt og vores målvogter Elin fik lavet 3 mål på den konto.

Alle bød ind med en disciplineret indsats, det var den disciplin som knækkede AGF og vi kunne tage hjem med en storsejr på 10 mål.

Vi vil gerne takke alle der havde taget turen til Aarhus for at bakke pigerne op, omkring 60-70 personer var mødet frem og vi sender en stor tak til vores partner Fjordens Taxa og Bus for at køre mange af dem sikkert frem og tilbage.

På lørdag spiller vi hjemme mod TMS Ringsted, kampen spilles allerede kl. 13.30 og spilles i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå.

Målscorer for Vendsyssel:

Pernille Brandenborg 6
Lisa Frey 5
Elin Thorsteinsdottir 3
Ida Andersen 3
Christina Pedersen 3
Sofie Nielsen 3
Natasja Øhrgaard 2
Anna Lillesø 1
Bjarta O. Johansen 1
Cecilie Termansen 1