Ligafløj til Vendsyssel Håndbold

Sylvie Gamys skifter fra Ajax Håndbold og til Vendsyssel Håndbold på en 2 årig aftale. Sylvie er venstre fløj og i sidste sæson spillede hun i Ligaen for Ajax trods hendes unge alder på kun 19 år.

Sylvie er ligeledes en del af U19 landsholdet, hun har været med omkring landsholdene de sidste 3 sæsoner.

Sylvie er en stabil fløjspiller og vi er sikker på at hun kommer til at indgå i et godt makkerskab med Majken på den position.

Vi ser frem til at få Sylvie integreret på holdet, og hun er allerede ankommet og begyndte træningen med holdet i går.

Kent udtaler

Det er enormt tilfredsstillende, at vi kan tiltrække et af landets største fløjtalenter.

Sylvie har sin unge alder til trods allerede spillet ligahåndbold, og er desuden fast inventar på det danske U19 landshold. Hun er yderst spændstig, god på dueller og besidder bare nogle rigtig fine kompetencer, som jeg ser meget frem til at arbejde med.

Hun vil håndbolden enormt meget, og føler at Vendsyssel Håndbold er det rette sted for hendes fortsatte udvikling, og det er jeg helt sikker på også bliver tilfældet. Nu har vi et ungt og spændende makkerpar på venstrefløj i Sylvie og Majken, og det kan jeg som træner kun glædes over.

Sylvie siger

Jeg glæder mig rigtig meget til at spille i Vendsyssel trøjen, jeg ser frem til at lære mine nye holdkammerater at kende. Jeg flytter studiet fra København til Aalborg og glæder mig til at flytte i lejlighed i Aalborg.

Det hele er gået rigtig stærkt, men min mavefornemmelse siger mig, at det er et godt match mellem mig og Vendsyssel. Jeg har fået et godt indtryk af tingene og ser frem til masser af træning og en spændende sæson hvor jeg forhåbentlig kan være med til at indfri klubbens ambitioner.

Med Venlig Hilsen

Bestyrelsen
Vendsyssel Håndbold