Liga forstærkning til Vendsyssel Håndbold

Sofie Sletskov skifter fra Skanderborg Håndbold til Vendsyssel Håndbold.

Sofie er en spiller vi gennem længere tid har haft et godt øje til, Sofie er en 2-vejs spiller som kommer til Vendsyssel med erfaring fra Ligaen. Vi sikre på at Sofie bliver en god forstærkning til holdet, da hun passer godt ind i den måde vi spiller på.

Vi ser frem til at få Sofie til Nordjylland hen over sommeren.

Kent Ballegaard udtaler:

”At Sofie vælger Vendsyssel Håndbold er en fed streg under, at vi har gang i noget rigtig godt her i det Nordjyske, og det gør mig stolt og glad. Her får vi en ung ærgerrig spiller, der har store ambitioner og ikke uvæsentligt besidder nogle helt unikke kompetencer, specielt når vi tager hendes alder i betragtning. At hun samtidig er en sød og fornuftig pige med et godt bagland, gør det hele endnu bedre. Sofie kommer til at forstærke os i begge ender af banen. Hendes forsvarsarbejde er meget veludviklet, og hendes speed og skudkraft giver os flere kompetencer i angrebsdelen. Ja hun er faktisk intet mindre en præcis den type jeg har ledt efter i flere måneder, jeg glæder mig helt vildt til at få sat hende sammen med de andre”

Sofie siger:

”Jeg glæder mig virkelig meget til at blive en del af Vendsyssel Håndbold, hvor især klubbens ambitioner, træningsmiljøet og det store engagement omkring holdet, har været afgørende parametre for mig.

Efter alle mine år i Skanderborg Håndbold ser jeg meget frem til at starte et nyt kapitel i Vendsyssel Håndbold. Holdets spillestil passer rigtig godt til mig, og jeg glæder mig til at fortsætte min udvikling. Nu kan et kun gå for langsomt med at få huen på og flytte nordpå.”