Henriette Hansen skifter til Vendsyssel Håndbold

Henriette Hansen skifter med øjeblikkelig virkning fra Herning Ikast Håndbold til Vendsyssel Håndbold. Henriette huserer på højre fløj, Henriette er en alsidig og hurtig spiller som vi glæder os til at få integreret i truppen. Henriette får debut til aftenens kamp hjemme mod SønderjyskE.

Aftalen med Henriette er kommet i stand med lynets hast og alle der har været involveret har arbejdet hurtigt og konstruktivt for at det lykkedes.

Rigtig mange af vores partnere i Vendsyssel Håndbold har givet en ekstra håndsrækning, for at vi kunne lande denne aftale og det er vi dem alle dybt taknemmelige for. Vores anden højre fløj Natasja Øhrgaard er desværre blevet skadet, hun er blevet scannet og vi afventer nu yderligere undersøgelser, for at få svar på hvad der er galt med knæet.


Kent siger

Jeg er både glad og stolt over, at det er lykkedes at tilknytte Henriette med meget kort varsel, grundet Natasja Øhrgaards knæskade, der i parentes bemærket ikke er kommet en endegyldig konklusion på endnu. Vi får en rigtig dygtig højrefløj, der er yderst skarp i kontrafasen og nede fra hjørnet, og samtidig besidder hun de egenskaber der kendetegner vores trup, så hun er et yderst kærkomment match.

Henriette udtaler

Jeg er utrolig glad og lettet over at have fået denne mulighed at spille i Vendsyssel Håndbold. Efter mit stop i HIH for et stykke tid siden, var lysten til at spille håndbold dalende, men nu hvor jeg har fået mulighed for at spille på et tophold i 1. Division hvor der er masser af plads til spilletid, så er lysten kommet tilbage. Jeg er meget motiveret til at gøre en indhop på holdet. Jeg er klar på at tage udfordringen op, og jeg glæder mig enormt meget til at komme i gang.