Færøsk landsholdsspiller til Vendsyssel Håndbold

Bjarta Johansen skifter fra Aalborg HK til Vendsyssel Håndbold.

Bjarta rejste fra Færøerne til Aalborg i sommers, for at studere. Sideløbende med studiet, vil Bjarta fokusere tiden på håndbolden, det har nu ført til at vi har valgt at tilbyde hende en plads i vores trup.

Bjarta har siden ankomsten til Aalborg trænet med os ca. 1 gang i ugen, sideløbende med dette har hun trænet og spillet for Aalborg HK. Bjarta er en anderledes stregspiller end de 2, der i forvejen er i truppen og vores træner ønskede at have flere strenge at spille på, derfor kommer dette skifte på nuværende tidspunkt.

Bjarta er først spilleberettiget efter den 10. december, derfor vil hun ikke være med i vores kommende kamp mod Horsens. De øvrige planlagte kamp i december er alle flyttet til det nye år, grundet landsholds udtagelse hos nogle af vores spillere.

Vi ser frem til at få Bjarta spillet ind i truppen, og med hendes store udstråling og fighterhjerte, er vi sikre på at hun vil bidrage positivt til holdet. Lige nu er Bjarta med landsholdet hvor hun i den kommende weekend skal spille VM kvalifikation.

Bjarta siger:

Jeg glæder mig til at blive en del af Vendsyssel Håndbold og synes det er et spændende projekt. Jeg har nu været med i nogle uger og synes det er et rigtig spændende hold, der er mange dygtige spillere i truppen og i hver eneste træning bliver der gået til den. Udover den store konkurrence der er på pladserne i truppen, bliver der trænet rigtig mange gange hver eneste uge, det er både håndboldtræning og styrketræning som foregår tidligt om morgenen.

Jeg ser frem til at jeg kan spille kampe, sammen med holdet i starten af det nye år

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Vendsyssel Håndbold