Direktørens fødelsdagsønske

I dag fylder Direktør Jan Hansen 50 år.

Husk at det fejres med en reception den 7. juni 2019 kl. 14.00 – 18.00 i DRINX ARENA – hvor vi håber at se mange af jer.

Jan Hansen siger:

Når man når til 50 år og folk spørger hvad man ønsker sig, så er jeg nok ikke meget anderledes end mange andre mænd, nemlig at ”det ved jeg ikke”. Jeg er glad for det jeg har, og når jeg står op, vender benene nedad og hovedet opad. Jeg elsker det jeg laver og som jeg ikke betragter som er decideret arbejde da det flyder sammen med min fritid. Jeg har en fantastisk familie der bakker op i det jeg bruger (næsten) al tid på, og alle omkring mig er sunde og raske. Kan man så ønske sig mere….

Jeg har set til mange receptioner mm. at folk kommer med vin, øl og spiritus gaver. Selvom jeg er blevet 50 år, har jeg ikke lært at nyde vin, øl drikker jeg sjældent og spiritus det samme. Derfor er mit ønske egentlig ret simpelt, jeg ønsker at folk køber en ny tilskuer stol til DRINX ARENA i stedet for at give mig en gave. Det er en gave som mange vil få glæde af i årene frem. For hver donation/sponsorat på 300 kr. inklusive moms, kommer der en ny stol i hallen.

Man kan overføre 300 kr. på nedenstående måde:
Mobilepay til 29601463 (Jan Hansens nummer, så sørger han for at føre dem videre)
Overføre til Vendsyssel Håndbolds kontonummer, reg.nr. 9070, kontonummer 1623603144 – ved overførsel husk at påføre navn eller firmanavn.

Alle der køber en eller flere stole vil få navn på banner i DRINX ARENA hele næste sæson, samt alle vil modtage en kvittering fra Vendsyssel Håndbold på deres donation/sponsorat.

Med Venlig Hilsen

Jan Hansen
Direktør
Vendsyssel Håndbold