AGF venter over middag

Idag gælder det AGF på udebane, en opgave som kan vise sig at blive rigtig svær, men vi er klar til at kæmpe med alt vi har for at tage point med hjem til Vendsyssel.

Kent Ballegaard siger

Der venter en spændende kamp søndag middag i den legendariske Århus Stadionhal. Først og fremmest møder vi et godt AGF-hold, der har masser af kvalitet på flere positioner. Men det til trods blev sidste runde deres endestation i 1. division i denne omgang.

Så det er ganske muligt at vi kommer til at møde et ærgerrigt Århus-mandskab, der vil slutte sæsonen af med et par gode indsatser. Omvendt kan skuffelsen stadig præge dem, og det kan ligeså vel have en negativ effekt på deres præstation, og derfor vælger de måske alternative opstillinger… Fokus er derfor, og ganske naturligt, rettet imod os selv, fortsætter Kent

Vigtigheden af kampen er lig med de sidste mange spillerunder – der skal point ind på kontoen, da en sejr i dagens opgør vil bringe os endegyldigt fri af nedrykningskampe, og det har vores fulde opmærksomhed, slutter Kent.

Der er kampstart kl. 12.30 i Ceres Park Hal 1, Stadion Alle 70, 8000 Århus C Danmark – så er du i nærheden så kom ind og bak pigerne op.

Er du ikke i hallen så kan du følge med på tophåndbold – KLIK HER